Breakout xl
10-12 nov 2017, Heel NL
8
8
0
0
Dagen
1
1
9
9
Uren
2
2
4
4
Minuten
1
1
8
8
seconden
TOP 

Wat is een Breakout XL?

Tijdens de Breakout XL sla je met een groep vrienden op de vlucht. Je moet uit handen blijven van een speciaal team van tactisch rechercheurs, analisten, profilers en digitaal rechercheurs. Een weekend lang, 48 uur, dag en nacht, een zenuwslopende klopjacht! Lukt het jou om samen met je vrienden geen sporen achter te laten? Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

Tijdens de Breakout XL moet je met je team zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren zonder dat je gepakt wordt door het team van rechercheurs. Het team dat de meeste punten verdiend door de meeste opdrachten te doen en het minst gezien te worden wint de Breakout XL.

Voor wie is het bedoeld?

Dit weekend is bedoeld voor jongeren die naar de brugklas gaan tot ongeveer 20 jaar. Wil je mee als leiding van een groepje, dan moet je minimaal 20 jaar zijn.

Waarom moet je mee?

Houd jij wel van een groot avontuur? Wil je van 10 t/m 12 november een weekend lang zonder je ouders reizen door heel Nederland en de gekste activiteiten beleven? Verzamel dan nu snel een groep mensen (Maximaal 8 en 2 leiding) en geef je snel op.

TOP 
Praktische informatie Alles wat je moet weten
Dag 1
Vrijdag 10 november
19:30 - Verzamelen op een nog bekend te maken locatie in Rotterdam
Dag 2
zaterdag 11 november
Blijf jij uit handen van het team van rechercheurs?
Dag 3
Zondag 12 november
Eind om 15:00 uur. Eindlocatie: een nog bekend te maken locatie in de regio Amsterdam
Deelnemer

€50

De kosten zijn INCLUSIEF kosten voor openbaar vervoer. Als de kosten een probleem zijn, neem dan contact op met wouter@dnji.nl en dan kijken we wat we kunnen regelen.
Medewerker

€30

De kosten zijn INCLUSIEF kosten voor openbaar vervoer.


Paklijst
Slapen
- Luchtbed/matje
- Slaapzak
- Evt. kussen
- Pyjama

Toiletspullen
- Tandenborstel
- Tandpasta
- En de rest wat je gebruikt

Kleding
- Genoeg voor 1 weekend (denk ook aan warme kleding)
- Goede loopschoenen

Overig
- Pen en papier
- Theedoek
- Geld (Niet echt nodig, alleen als je wat extra te snoepen wilt kopen)
- Snacks (je krijgt 3 maaltijden per dag en wat lekkers voor tussendoor)
- Oplader voor mobiel
Powerbank voor mobiel (is handig, maar niet noodzakelijk) Spelletjes (eventueel)

Alleen voor Leiding
- Powerbanks (is handig, maar niet noodzakelijk)
- Pomp voor luchtbedden (hier hoef je niet mee te lopen. Deze kan in de auto)

Let op: je zult je spullen een stuk zelf moeten tillen. Probeer dus zo min mogelijk mee te nemen en zo slim mogelijk in te pakken!
Niet meenemen
Alcohol en/of energiedrinks
- Drugs
- Sigaretten. We roken niet op DNJI activiteiten. Alleen als je verslaafd bent kan je een uitzondering krijgen om te roken. Indien je onder de 18 bent dien je hiervan toestemming van je ouders te hebben en dit van te voren aan te geven aan de eindverantwoordelijke van het kamp.
Algemene betalingsvoorwaarden
Maak het geld aub over naar rekening NL45INGB0004032373
ten name van NAZARENER JEUGD INTERNATIONAAL NEDERLAND in KWADIJK,
onder vermelding van je naam.
Betaal aub binnen 14 dagen, indien dit niet mogelijk is neem dan contact op met de organisatie.
TOP 

Reserveer nu een plek voor de Breakout XL

We verwachten een grote groep deelnemers dit jaar en geven je dan ook de mogelijkheid om nu alvast een plekje te reserveren voor de Breakout XL! Reserveer nu een plek en zorg dat jij er gegarandeerd bij bent!

Je krijgt na je reservering eind augustus een link waarmee je je direct officieel kan inschrijven.

Nadat je een plekje hebt gereserveerd kan je ook alvast aan de slag om een groep van (maximaal) 8 vrienden te verzamelen waarmee je de strijd aan gaat. Bij de officiële inschrijving heb je de mogelijkheid om aan te geven bij wie je in de groep wilt. Als je geen namen invult zoeken wij een leuk groepje voor je. Als je ook bij een specifieke leiding wilt, dan moet de leiding dit bij zijn/haar inschrijving aangeven dat hij bij een specifieke groep wilt zitten.

TOP 
Inschrijven

Inschrijven deelnemer

We verwachten een grote groep deelnemers dit jaar en geven je dan ook de mogelijkheid om nu alvast een plekje te reserveren voor de Breakout XL! Reserveer nu een plek en zorg dat jij er gegarandeerd bij bent!

Inschrijven leiding

Wil je mee als groepsleiding, dan kan je je beschikbaar stellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hij neemt dan contact met je op. Houdt er rekening mee dat je een Verklaring omtrent gedrag nodig hebt om mee te mogen als leiding. Wil je bij een specifieke groep tieners mee als leiding, geef dat dan aan bij Wouter.