Zomerkamp
22 t/m 29 juli 2017
6
6
0
0
Dagen
0
0
0
0
Uren
1
1
2
2
Minuten
1
1
8
8
seconden
TOP 

Is het al zo ver?

Ik hoorde mijn buurmeisje vorige week zeggen dat ze een week met vier vriendinnen naar Malta gaat. Tegelijkertijd gaat mijn neef backpacken in de bergen van Schotland. Ohja, en mijn beste vriend gaat zelfs een week vrijwilligerswerk doen in een kindertehuis in Afrika. En wat mijn plannen zijn? Zodra onze zon weer aan de hemel staat, groeien de zomerkampvlinders in mijn buik. Mijn heimwee naar Someren stijgt net zo hard als de thermometer die in de tuin hangt. Want ik mag over een paar weken weer mijn koffer inpakken vol kleding, zakken snoep, sportschoenen, theedoeken en extra pennen en bijbels voor al mijn vrienden die het vergeten zijn.

Mag ik ook mee?

Iedereen van 12 tot 21 jaar mag kennis maken met het grote avontuur wat het DNJI-zomerkamp heet. Je krijgt een plekje in een subkamp waar je samen met leeftijdsgenoten gaat genieten van alles wat er om je heen gebeurt. Zo leer je elkaar goed kennen, ga je samen bouwen aan je geloofsleven, heb je diepgaande gesprekken en maak je herinneringen die je je hele leven meedraagt.

Waarom moet je mee?

Jij moet mee omdat je eindelijk eens zonder je ouders op vakantie wil. En omdat je mensen gaat ontmoeten die na een week je beste vrienden zijn. We geven je een kijkje in Gods keuken, gaan opzoek naar jouw talenten en kwaliteiten, geven veel te grote watergevechten en sturen je op een dropping waarbij je pas terugkomt als de kookploeg net het ontbijt heeft klaargezet. Ben je al overtuigd? Volgens mij wel hé?

Geweldige

activiteiten

Brugklas

t/m 20 jaar

Gave

diensten

TOP 
Praktische informatie Alles wat je moet weten

Adres 

Groepsaccommodatie “De Hoof” De Hoof 18
5712 LM, Someren

www.dehoof.nl 

 

Inschrijven bus

Er rijdt een bus van Vlaardingen, via Dordrecht, naar het kamphuis. Je moet je hiervoor apart inschrijven! Inschrijving opent later.
Dag 1
Zaterdag 22 juli
20:00 - Verzamelen
(let op, andere tijd dan vorig jaar!)
Locatie: Groepsaccomodatie De Hoof
De Hoof 18, Someren
Dag 2 t/m 6
23 t/m 28 juli
Super leuk,
maar geheim
programma :-)
Dag 7
Zaterdag 29 juli
10:00 - 11:00 Naar huis
Niet eerder, maar ook
niet later ophalen aub.
Deelnemer

€190

Als de kosten een probleem zijn, neem dan contact op met wouter@dnji.nl en dan kijken we wat we kunnen regelen.
Werkende medewerker

€100

Dit geldt voor alle werkende familygroupleiders, YCOs, staf, band, techniek, kookploeg en mediateam
Niet werkende medewerker

€50

Dit geldt voor alle niet werkende familygroupleiders, YCOs, staf, band, techniek, kookploeg en mediateam
Algemene betalingsvoorwaarden
Maak het geld aub over naar rekening NL45INGB0004032373
ten name van NAZARENER JEUGD INTERNATIONAAL NEDERLAND in KWADIJK,
onder vermelding van je naam.
Betaal aub binnen 14 dagen, indien dit niet mogelijk is neem dan contact op met de organisatie.
TOP 

Voorbereidingsweekend leiders: 30 juni, 1 en 2 juli 2017

Voor leiders: Zorg dat je ook beschikbaar bent voor het voorbereidingsweekend voor leiders op 30 juni, 1 en 2 juli 2017. Dit weekend is verplicht voor leiders.

TOP 
Inschrijven

Inschrijven deelnemer

Schrjif je nu in als deelnemer voor het zomerkamp 2017. Voordat dat je je inschrijft, lees dan goed de annuleringsvoorwaarden.
 
Er rijdt een bus van Vlaardingen, via Dordrecht, naar het kamphuis. Inschrijven kan later. (Je kan je al wel inschrijven voor kamp)

Inschrijven leiding

Wil je mee als leiding, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . NB: Zorg dat je ook beschikbaar bent voor het voorbereidingsweekend voor leiders op 30 juni, 1 en 2 juli 2017. Dit weekend is verplicht voor leiders.