TOP 

Wat is een Breakout XL?

Tijdens de Breakout XL sla je met een groep vrienden op de vlucht. Je moet uit handen blijven van een speciaal team van tactisch rechercheurs, analisten, profilers en digitaal rechercheurs. Een weekend lang, 48 uur, dag en nacht, een zenuwslopende klopjacht! Lukt het jou om samen met je vrienden geen sporen achter te laten? Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

Tijdens de Breakout XL moet je met je team zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren zonder dat je gepakt wordt door het team van rechercheurs. Het team dat de meeste punten verdiend door de meeste opdrachten te doen en het minst gezien te worden wint de Breakout XL.

Voor wie is het bedoeld?

Dit weekend is bedoeld voor jongeren die naar de brugklas gaan tot ongeveer 20 jaar. Wil je mee als leiding van een groepje, dan moet je minimaal 20 jaar zijn.

Waarom moet je mee?

Houd jij wel van een groot avontuur? Wil je van 10 t/m 12 november een weekend lang zonder je ouders reizen door heel Nederland en de gekste activiteiten beleven? Verzamel dan nu snel een groep mensen (Maximaal 9 en 2 leiding) en geef je snel op.

Speciaal voor ouders

Lees de veelgestelde vragen die we krijgen van ouders incl antwoorden natuurlijk. Let op spoiler alert!

Veel gestelde vragen

TOP 
Praktische informatie Alles wat je moet weten
Dag 1
Vrijdag 10 november
19:30 - Verzamelen op een nog bekend te maken locatie in Rotterdam
Dag 2
zaterdag 11 november
Blijf jij uit handen van het team van rechercheurs?
Dag 3
Zondag 12 november
Eind om 15:00 uur. Eindlocatie: een nog bekend te maken locatie in de regio Amsterdam
Deelnemer

€50

De kosten zijn INCLUSIEF kosten voor openbaar vervoer. Als de kosten een probleem zijn, neem dan contact op met wouter@dnji.nl en dan kijken we wat we kunnen regelen.
Groeps leiding

€30

De kosten zijn INCLUSIEF kosten voor openbaar vervoer. Als de kosten een probleem zijn, neem dan contact op met wouter@dnji.nl en dan kijken we wat we kunnen regelen.
Hunter

€30Begeleiding challenges

GratisPaklijst
Slapen
- Luchtbed/matje
- Slaapzak
- Evt. kussen
- Pyjama

Toiletspullen
- Tandenborstel
- Tandpasta
- En de rest wat je gebruikt

Kleding
- Genoeg voor 1 weekend (denk ook aan warme kleding)
- Goede loopschoenen

Oplader voor mobiele telefoon
Powerbank voor mobiel (is handig, maar niet noodzakelijk)Let op: je zult je spullen een stuk zelf moeten tillen. Probeer dus zo min mogelijk mee te nemen en zo slim mogelijk in te pakken!
Niet meenemen
Alcohol en/of energiedrinks
- Drugs
- Sigaretten. We roken niet op DNJI activiteiten. Alleen als je verslaafd bent kan je een uitzondering krijgen om te roken. Indien je onder de 18 bent dien je hiervan toestemming van je ouders te hebben en dit van te voren aan te geven aan de eindverantwoordelijke van het kamp.
Algemene betalingsvoorwaarden
Maak het geld aub over naar rekening NL45INGB0004032373
ten name van NAZARENER JEUGD INTERNATIONAAL NEDERLAND in KWADIJK,
onder vermelding van je naam.
Betaal aub binnen 14 dagen, indien dit niet mogelijk is neem dan contact op met de organisatie.
TOP 

Heb je de trailer van de Breakout XL 2017 al gezien?

Heb je de trailer van de Breakout XL 2017 al gezien? Check hem nu!

 

Schrijf je nu in voor de Breakout XL

Zoek voor je je inschrijft een groep van (maximaal) 9 vrienden waarmee je de strijd aan gaat. Bij de officiële inschrijving heb je de mogelijkheid om aan te geven bij wie je in de groep wilt. Als je geen namen invult zoeken wij een leuk groepje voor je. Als je ook bij een specifieke leiding wilt, dan moet de leiding dit bij zijn/haar inschrijving aangeven dat hij bij een specifieke groep wilt zitten.

TOP 
Inschrijven

Inschrijven deelnemer

Let op: Je speelt de Breakout XL met een groep die je zelf samen mag stellen, maar je moet je individueel opgeven voor de Breakout XL. Tijdens de inschrijving kan je aangeven bij wie je in de groep wilt. Heb je geen groep en wil je toch graag mee, geen probleem! Schrijf je dan sowieso in, dan regelen wij dat je in een leuke groep komt.
leiding

Inschrijven leiding

Wil je mee als groepsleiding, hunter of begeleiding van challenges, dan kan je je beschikbaar stellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hij neemt dan contact met je op. Houdt er rekening mee dat je een Verklaring omtrent gedrag nodig hebt om mee te mogen als leiding. Wil je bij een specifieke groep tieners mee als leiding, geef dat dan aan bij Marten.